Blaga: Milioanele de români care lucrează în străinătate sunt adevăraţii investitori din România

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, spune că partidul trebuie să adune de partea sa "milioanele de români care lucrează în străinătate", întrucât "ei sunt adevăraţii investitori din România", adăugând că dreapta românească nu e reprezentată de "un grup de intelectuali care discută nuanţe doctrinare".

244 afișări
Imaginea articolului Blaga: Milioanele de români care lucrează în străinătate sunt adevăraţii investitori din România

Vasile Blaga (Imagine: Ovidiu Micsik/ Mediafax Foto)

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, şi-a prezentat, joi, la Timişoara, moţiunea "România Dreaptă. PDL - Politica dincolo de lozinci", în faţa a peste 130 de membri ai PDL din judeţul Timiş.

El a vorbit despre un proiect economic pe care, din opoziţie, PDL ar trebui să îl prezinte românilor şi astfel să câştige alegerile generale.

"Nu sunt de acord cu cei, inclusiv dintre noi, care spun că nu există dreapta românească. Ba există dreapta românească, dar aceasta nu este reprezentată de un grup de intelectuali care discută nuanţe doctrinare, ci de un grup de români care îşi câştigă cinstit pâinea, care plătesc taxele şi impozitele, care vor să fie respectaţi de statul român. Noi vom câştiga alegerile şi uniţi, cu soluţii pentru români, reducând cota unică şi aducându-le în faţă un proiect economic. Dacă vom reuşi să fim braţul politic al României, atunci vom reuşi să câştigăm alegerile", a declarat Blaga.

Preşedintele PDL a subliniat că partidul ar trebui să atragă de partea sa românii care lucrează în străinătate pentru a putea atinge principalul obiectiv, şi anume revenirea la guvernare prin câştigarea următoarelor alegeri generale.

"Avem de învăţat, ca partid politic, şi noi. Şi va trebui să mai facem ceva, să adunăm de partea noastră milioanele de români care lucrează în străinătate, ei sunt adevăraţii investitori din România. Pe aceşti oameni trebuie să îi aducem alături de noi şi să câştigăm viitoarele alegeri generale", a conchis Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici