Blocaj pe A1: Coloana de maşini măsoară un kilometru

Centrul Infotrafic anunţă că, sâmbătă după-amiază, s-a format o coloană de maşini de un kilometru pe autostrada Sibiu-Deva, la ieşirea spre DN 68A, în judeţul Hunedoara.

1671 afișări
Imaginea articolului Blocaj pe A1: Coloana de maşini măsoară un kilometru

Blocaj pe A1: Coloana de maşini măsoară un kilometru

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, este aglomeraţie pe autostrada A1 Sibiu-Deva la ieşirea de la kilometrul 412 către localitatea Holdea, judeţul Hunedoara.

„S-a format coloană de autovehicule în mişcare pe aproximativ un kilometru, din cauza capacităţii reduse de preluare a fluxului auto de DN 68A”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Române.

Potrivit acestora, traficul este aglomerat şi pe DN 68A între localităţile Holdea şi Margina, judeţul Timiş.

Şoferii sunt sfătuiţi să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să semnalizeze încetinirea pentru încheierea coloanei prin folosirea luminilor de avarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici