Blocaj rutier între Buşteni şi Sinaia

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe Autostrada Soarelui, din cauza ceţii dense, iar pe DN1 - între Buşteni şi Sinaia - s-a format o coloană de vehicule de peste patru kilometri, din cauza lucrărilor de marcaj a carosabilului, informează centrul Infotrafic, din cadrul IGPR.

5 afișări
Imaginea articolului Blocaj rutier între Buşteni şi Sinaia

Blocaj rutier între Buşteni şi Sinaia

Potrivit Poliţiei Rutiere, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe DN1 - sectorul cuprins între Buşteni şi Sinaia -, unde coloana de autovehicule măsoară, pe sensul către Sinaia, aproximativ patru kilometri, din cauza faptului că în zonă se vopsesc unele marcaje pietonale.

Circulaţia în zonă se desfăşoară pe un singur fir, alternativ.

De asemenea, pe Autostrada A2 Bucureşti- Constanţa încă persistă ceaţa densă.

Poliţia avertizează că şoferii care au ales această rută că este necesar să se deplaseze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum, iar fiecare manevră în trafic să se realizeze numai după o temeinică asigurare.

Poliţiştii rutieri recomandă ca luminile de întâlnire şi cele de ceaţă ale autovehiculelor să fie aprinse ziua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici