Boc a cărat saci cu legume donate unei case de copii de producătorii de la Ziua Recoltei - FOTO

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a cărat, duminică, mai mulţi saci cu legume donate unei case de tip familial din oraş, în care locuiesc opt copii orfani cu vârste cuprinse între 9 şi 20 de ani, de către producătorii agricoli care au participat la Ziua Recoltei.

1471 afișări
Imaginea articolului Boc a cărat saci cu legume donate unei case de copii de producătorii de la Ziua Recoltei - FOTO

Boc a cărat saci cu legume donate unei case de copii de producătorii de la Ziua Recoltei - FOTO

Emil Boc a însoţit, duminică, un microbuz al Primăriei Cluj-Napoca în care s-au transportat circa două tone de legume şi fructe donate Casei "Maria Gabriel" de către producătorii agricoli care au participat la Ziua Recoltei.

Primarul Clujului a ajutat la transportul sacilor cu legume şi a cărat pe umăr, de mai multe ori, saci cu vinete, varză sau fasole verde.

"Nu a venit Moş Crăciun, ci Moş Toamnă. Este un gest simbolic din partea comunităţii care înseamnă foarte mult pentru cei aflaţi în nevoie. Este vorba de aproape două tone de legume şi fructe care au fost donate de către producătorii de la Ziua Recoltei şi de comercianţii din pieţele clujene pentru copii şi o familie care au nevoie în perioada de toamnă-iarnă de aceste produse. Un gest mic, simbolic din partea noastră, a comunităţii, poate însemna foarte mult pentru cei care au nevoie", a spus Boc.

Edilul Clujului a făcut apel la locuitorii municipiului să îşi manifeste generozitatea ajutând Primăria, care poate pune la dispoziţie date despre familiile care au nevoie de ajutor.

"Practic, ar trebui să nu treacă nicio zi fără să facem bine. Dacă fiecare clujean ar gândi aşa, comunitatea noastră ar duce-o şi mai bine", a spus Emil Boc.

Adela Florean, coordonatorul casei de tip familial "Maria Gabriel", a mulţumit pentru donaţie, spunând că înseamnă foarte mult pentru copiii care se află aici în plasament.

"Legumele şi fructele primite înseamnă foarte mult pentru noi, înseamnă zece guri de hrănit zi de zi, trei mese pe zi. În Casa Maria Gabriel stau opt copii în plasament, cu vârste cuprinse între 9 şi 20 de ani, şi două persoane care au grijă de aceştia", a spus Florean.

Casa "Maria Gabriel" a fost înfiinţată în anul 1993.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici