Boc a cerut miniştrilor conferinţe de presă cel puţin o dată la două săptămâni

Premierul Emil Boc a cerut miniştrilor să organizeze conferinţe de presă cel puţin o dată la două săptămâni, în care să prezinte principalele proiecte iniţiate, astfel încât să fie asigurată o mai bună comunicare, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse ministeriale.

7 afișări
Imaginea articolului Boc a cerut miniştrilor conferinţe de presă cel puţin o dată la două săptămâni

Boc a cerut miniştrilor conferinţe de presă cel puţin o dată la două săptămâni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Premierul a spus miniştrilor încă de săptămâna trecută şi le-a reamintit în şedinţa de miercuri a Guvernului că vrea ca fiecare membru al Cabinetului să susţină personal conferinţe de presă cel puţin o dată la două săptămâni, pentru a anunţa sau explica diferite proiecte. Se urmăreşte astfel o mai bună comunicare din partea ministerelor", au arătat sursele citate.

Ministerul Muncii a anunţat, marţi, lansarea unei serii de conferinţe de presă cu o frecvenţă bilunară, "care să faciliteze transmiterea informaţiilor relevante către publicul larg prin intermediul canalelor mass-media", susţinute de ministrul de resort. Prima astfel de conferinţă este programată pentru joi, 18 februarie.

În ultimele zile, conferinţe de presă au mai fost susţinute de miniştrii Finanţelor, Dezvoltării Regionale, Mediului şi Culturii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici