Boc a oferit pachete de Paşte unor vârstnici

Premierul Emil Boc a mers, sâmbătă, la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă din Cluj-Napoca, unde a oferit pachete de Paşte celor peste o sută de persoane vârstnice internate acolo.

32 afișări
Imaginea articolului Boc a oferit pachete de Paşte unor vârstnici

Boc a oferit pachete de Paşte unor vârstnici (Imagine: Vasile Măgrădean/Mediafax Foto)

Cele 110 pachete au conţinut dulciuri, cozonaci, fructe, ouă roşii şi sucuri.

Boc a intrat în fiecare salon şi a înmânat, personal, pachetele cu cadouri, discutând cu bătrânii asistaţi, care i-au mulţumit pentru vizită.

Premierul a spus, la finalul vizitei, că persoanele asistate pot spera că nu au fost uitate şi abandonate şi le-a promis că va vizita centrul la fiecare mare sărbătoare religioasă.

"Prin ceea ce am făcut şi fac de când sunt într-o funcţie publică, primar sau această funcţie trecătoare de prim-ministru, vreau să nu îi uităm pe cei de lângă noi, pentru că fiecare vom avea nevoie, la un moment dat, de sprijinul celorlalţi. Sper că acest gest simbolic să se multiplice cât mai mult în România şi să ne uităm fiecare dintre noi la vecinul sau la prietenul nostru şi să le acordăm un sprijin într-un moment mai greu", a afirmat Boc.

El speră ca iepuraşul de Paşte să vină la Bucureşti cu o scrisoare şi cu o tranşă de bani "de peste ocean sau de la Bruxelles, pentru România, şi cu lucruri bune în vremuri dificile pentru români".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici