Boc a semnat decizia pentru numirea lui Ardelean la conducerea DGIPI

Premierul Emil Boc a semnat deciziile prin care chestorul de poliţie Virgil Ardelean, poreclit "Vulpea", este numit la conducerea Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă din Ministerul de Interne, iar chestorul de poliţie Petre Tobă preia conducerea Inspectoratului Poliþiei Române.

217 afișări
Imaginea articolului Boc a semnat decizia pentru numirea lui Ardelean la conducerea DGIPI

Boc a semnat deciziile pentru numirea lui Ardelean la conducerea DGIPI

Funcţia lui Virgil Ardelean este asimilată celei de secretar de stat din Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Premierul a semnat şi deciziile prin care i-a eliberat din funcţia de secretar de stat pe Marin Pătuleanu şi Liviu Radu şi i-a numit în astfel de posturi pe Nicolae Moldovan, Mihai Viorel Fifor, Radu Stancu şi Cătălin Vrabie.

Tot prin decizie a premierului au fost eliberaţi din funcţie şeful Departamentului Schengen, chestorul-şef de poliţie Vasile Gabriel Niţă, înlocuit de comisarul-şef de poliţie Florea Tiberiu Trifan, secretarul general al ministerului, Pelmuş Pandelea, înlocuit de chestorul de poliţie Ion Stoica, secretarii-generali adjuncţi ai MAI comisarul-şef Irina Alexe, Mircea Alexandru şi Cristian Constantin Roman. Aceste ultime funcţii vor fi preluate de chestorul de poliţie Ion Cuhutencu, chestorul de poliţie Tudor Dănuţ şi comisarul-şef de poliţie Petru Ţăgorean.

Citeşte şi

Virgil Ardelean revine la şefia serviciului secret al MAI

Petre Tobă, noul şef al Poliţiei Române

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici