Boc confirmă că va reduce numărul de angajaţi din Cancelaria premierului

Premierul Emil Boc a confirmat, joi seara, că intenţionează să efectueze o reducere cu 40-50% a numărului de angajaţi din Cancelaria primului-ministru, printr-un proces de restructurare care va fi aplicat în perioada imediat următoare.

27 afișări
Imaginea articolului Boc confirmă că va reduce numărul de angajaţi din Cancelaria premierului

Boc confirmă că va reduce numărul de angajaţi din Cancelaria premierului

El a precizat, la postul public de televiziune, că un proces de restructurare similar va fi efectuat şi la nivelul celorlalte structuri guvernamentale, acolo unde numărul de angajaţi este unul "exagerat".

Surse guvernamentale au declarat, săptămâna trecută, agenţiei MEDIAFAX, că la Cancelaria premierului va fi derulat un proces de restructurare, iar aproximativ 40%-50% din posturile prevăzute în organigrama instituţiei vor fi desfiinţate, urmând să fie păstrate doar circa 150 de posturi.

Toţi şefii de departamente din Cancelarie şi SGG au primit sarcina să analizeze dacă au personal excedentar, iar angajaţilor li s-a solicitat, potrivit surselor citate, să prezinte un raport de activitate în care să indice, printre altele, cu ce anume se ocupă, dacă au fost plecaţi în străinătate, de câte ori şi în ce scop.

Citeşte şi:

Guvernul reduce posturile din administraţia centrală, nu din sectorul bugetar

Ministerul Transporturilor va disponibiliza peste 20% dintre angajaţii instituţiei

MAI: Reducerea posturilor, la aparatul central, nu din structurile operative

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici