Boc: E nevoie de dialog pe legea sănătăţii, cărămizile în stânga şi în dreapta nu sunt o soluţie

Premierul Emil Boc a lansat, duminică, un apel pentru dialog privind proiectul de lege a sănătăţii, declarând că violenţa şi "cărămizile aruncate în stânga şi în dreapta" nu reprezintă o soluţie.

383 afișări
Imaginea articolului Boc: E nevoie de dialog pe legea sănătăţii, cărămizile în stânga şi în dreapta nu sunt o soluţie

Emil Boc (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Boc a venit, duminică, la Spitalul Floreasca, pentru a-l vizita pe jandarmul rănit în timpul manifestaţiilor de sâmbătă, internat în această unitate medicală.

"M-am intersat de starea sănătăţii protestatarilor şi a jandarmului. Mă bucur că protestatarii nu sunt internaţi în spital şi nu au probleme grave de sănătate. L-am vizitat pe jandarmul rănit, iar starea acestuia este relativ stabilă, spre pozitiv", a spus Boc.

El a apreciat că dialogul şi nu acţiunile violente reprezintă singura soluţie de rezolvare a nemulţumirilor.

"Cred că dialogul este singura soluţie de rezolvare a tuturor problemelor. Jandarmii şi protestatarii au familii, au greutăţi, iar soluţia nu este să aruncăm cărămizi în dreapta şi în stânga, care pot pune în pericol viaţa, ci dialogul. Orice se poate repara şi negocia, mai puţin viaţa", a spus Boc.

Premierul a afirmat că măsurile adoptate de Guvern în perioada de criză nu au fost pe placul nimănui, dar au fost necesare, iar stabilitatea trebuie consolidată prin dialog, într-un context economic încă dificil.

El a asigurat că Guvernul va menţine permanent căile instituţionale de dialog.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici