Boc face un apel la înţelegere către angajaţii Metrorex

Premierul interimar Emil Boc a făcut, marţi, în timpul unei vizite în judeţul Galaţi, un apel la înţelegere către salariaţii Metrorex, "şi nu către liderii de sindicat" pe care i-a numit "agenţi PSD", afirmând că există un cadru legal care trebuie respectat.

13 afișări
Imaginea articolului Boc face un apel la înţelegere către angajaţii Metrorex

Boc face un apel la înţelegere către angajaţii Metrorex (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Cadrul legal trebuie respectat de către toată lumea, şi anume noile contracte colective pot fi încheiate numai după aprobarea bugetului. Fac un apel de aici către toţi angajaţii de la metrou, şi nu către liderii de sindicat, pentru că nu mă aştept la înţelegere din partea acestora, care sunt agenţi PSD. Mă aştept la înţelegere şi înţelepciune din partea celor care lucrează la metrou", a afirmat Emil Boc, marţi, în timpul unei vizite în judeţul Galaţi.

Premierul interimar a spus că vrea să se înţeleagă faptul că după adoptarea bugetului de stat salariaţii Metrorex vor intra în negocieri şi, pe parcursul lunii decembrie şi ianuarie, vor discuta tot ceea ce se poate discuta cu privire la salariu.

"Până atunci nu există cadru legal în care să ne manifestăm. Le cer celor de la Metrorex să nu fie cobaii PSD, şi nici ai liderilor de sindicat manipulaţi de către acest partid", a spus Emil Boc.

Emil Boc se află, marţi, în judeţul Galaţi, la inaugurarea unei hidrocentrale în apropierea localităţii Movileni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici