Boc i-a invitat la Guvern pe liderii BNS

Premierul Emil Boc i-a invitat la Guvern pe liderii BNS, la ora 16.00, pentru discuţii legate de revendicările acestora, a declarat agenţiei MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.

13 afișări
Imaginea articolului Boc i-a invitat la Guvern pe liderii BNS

Boc i-a invitat la Guvern pe liderii BNS (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

La întâlnirea programată la sediul Guvernului vor mai fi prezenţi ministrul Muncii şi reprezentanţi ai Ministerului Economiei.

Aproximativ 5.000 de sindicalişti BNS s-au adunat, marţi, în Piaţa Victoriei, de unde vor pleca în marş, pe un traseu care include ministerele Economiei, Muncii, Administraţiei şi Internelor, Sănătăţii şi Agriculturii.

Sindicaliştii BNS care au ajuns în Piaţa Victoriei s-au încolonat deja pentru a pleca în marş spre Piaţa Muncii, pe un traseu care include sediile mai multor ministere şi instituţii publice.

În jurul orei 11.30, la sediul Guvernului a venit şi ministrul Muncii, Ioan Botiş, care a fost chemat de premierul Emil Boc pentru o discuţie înainte de protestul BNS legată de revendicările sindicatelor şi inclusiv de Legea salarizării unitare. La intrarea în Palatul Victoria, ministrul Ioan Botiş a salutat şi a dat mâna cu câţiva sindicalişti.

Ministrul Ioan Botiş i-a invitat pe liderii Blocului Naţională Sindical la negocieri, marţi, de la ora 12.30, însă preşedintele BNS, Dumitru Costin, a exclus participarea la discuţiile de la Ministerul Muncii în timpul protestului care urmează să înceapă în Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici