Boc lansează un apel la dialog, calm şi raţiune către bugetari

Premierul Emil Boc a lansat un apel la dialog, calm şi raţiune către bugetarii care pregătesc greva generală, arătând că doar prin intermediul dialogului pot fi rezolvate problemele ridicate de liderii sindicali şi că nu poate da "satisfacţie" unui singur sindicat depăşind posibilităţile financiare

15 afișări
Imaginea articolului Boc lansează un apel la dialog, calm şi raţiune către bugetari

Boc lansează un apel la dialog, calm şi raţiune către bugetari (Imagine: Mediafax Foto)

El a reluat totodată ideea, într-o emisiune la Realitatea TV, că veniturile aflate în plată nu vor fi reduse prin aplicarea noii legi de salarizare unitară în sectorul public.

Bugetarii intră de luni în grevă generală în semn de protest faţă de asumarea Guvernului a răspunderii pe pachetul legislativ care include salarizarea, educaţia şi acordarea concediului fără plată, sindicaliştii lansând un apel şi către angajaţii din mediul privat să li se alăture.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici