Boc: Legea salarizării unice va fi una fără excepţii şi fără privilegii

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, la Cluj, că legea salarizării unice a bugetarilor va fi una fără excepţii şi fără privilegii, pentru toţi cei plătiţi din bani publici.

15 afișări
Imaginea articolului Boc: Legea salarizării unice va fi una fără excepţii şi fără privilegii

Boc: Legea salarizării unice va fi una fără excepţii şi fără privilegii (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Boc a afirmat că propunerile de exceptare formulate de Ministerul Muncii au aparţinut grupului de lucru care a muncit la elaborarea acestei legi.

"Propunerea Guvernului este foarte clară, de aceea se numeşte legea salarizării unice, înseamnă că nu are excepţii. În consecinţă, toţi cei care sunt plătiţi din bani publici vor avea o singură lege, fără privilegii şi fără excepţii, cum s-ar fi dorit, poate, de unii sau alţii", a afirmat Boc.

Potrivit acestuia, ministrul Muncii a fost doar "purtătorul de mesaj" al celor care lucrau în echipa de redactare a legii, dar poziţia Guvernului este clară - "o singură lege pentru tot ce mişcă în ţara asta din bani publici".

Ministrul Muncii, Marian Sârbu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că legea unică de salarizare va fi aplicată tuturor instituţiilor, inclusiv agenţiilor de reglementare şi comisiilor de supraveghere a pensiilor şi a sistemului de asigurări sociale sau valori imobiliare, fără excepţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici