Boc: Locuinţa reprezintă o prioritate pentru SPP şi SGG, nu pentru mine

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, că locuinţa de protocol nu reprezintă o prioritate pentru el, fiind un subiect important mai mult pentru Serviciul de Protecţie şi Pază şi Secretariatul General al Guvernului, din raţiuni de securitate, şi că locuieşte în apartamentul folosit şi până în prezent.

32 afișări
Imaginea articolului Boc: Locuinţa reprezintă o prioritate pentru SPP şi SGG, nu pentru mine

Boc: Locuinţa reprezintă o prioritate pentru SPP şi SGG, nu pentru mine (Imagine: Mediafax Foto)

El a răspuns astfel unei întrebări a presei privind solicitarea sa de a-i fi acordată o locuinţă de protocol pe perioada mandatului de prim-ministru.

"Eu vreau să vă spun că locuinţa de protocol nu a fost, nu este şi nu va fi o prioritate pentru mine. E o prioritate mai mult pentru cei de la pază şi de la SGG, care au motivele de securitate. Eu stau în acelaşi apartament în care am stat şi înainte de a fi prim-ministru, îmi plătesc singur cheltuielile de întreţinere în apartamentul respectiv, aşa încât pentru mine nu este o prioritate", a spus Boc.

Premierul Emil Boc a solicitat Secretariatului General al Guvernului, instituţie în subordinea căreia funcţionează RA-APPS, să îi pună la dispoziţie o locuinţă de protocol, dar regia nu dispune încă de un astfel de spaţiu care să fie liber şi aşteaptă eliberarea unei locuinţe de foşti demnitari, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, secretarul general al Guvernului, Daniela Andreescu.

Citeşte şi

Boc a cerut o locuinţă de protocol, dar RA-APPS nu are spaţii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici