Boc: M-am consultat şi mă voi consulta cu Mircea Miclea

Premierul Emil Boc, recent numit ministru interimar al Educaţiei, a declarat, sâmbătă, că s-a consultat "de multe ori" cu profesorul Mircea Miclea, fost ministru al Educaţiei şi preşedintele Comisiei prezidenţiale de resort, şi că o va face şi pe durata interimatului său.

51 afișări
Imaginea articolului Boc: M-am consultat şi mă voi consulta cu Mircea Miclea

Boc: M-am consultat şi mă voi consulta cu Mircea Miclea (Imagine:Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Profesorul Mircea Miclea este un specialist. M-am consultat de multe ori cu dânsul şi mă voi mai consulta şi în viitor. Nu va fi însă consilier în Minister în sensul formal, instituţional al termenului", a spus Boc, răspunzând unei întrebări primite sâmbătă, în timpul primei sale conferinţe de presă în calitate de ministru interimar al Educaţiei.

Întrebat câte ore va aloca zilnic conducerii Ministerului Educaţiei, Boc a răspuns: "Câte vor fi necesare".

Emil Boc şi-a prezentat, sâmbătă, proiectele pe care intenţionează să le realizeze din funcţia de ministru interimar al Educaţiei, premierul vorbind despre mai multe iniţiative legislative, majoritatea dezbătute anterior, şi apreciind că ministerul pe care l-a preluat este unul "solid".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici