Boc s-a tuns pentru Paşte la un salon de lux din Piaţa Romană, unde a plătit 60 lei plus bacşiş

Premierul Emil Boc a plecat, joi, de la Palatul Victoria şi s-a oprit la un salon de coafură şi frizerie de lângă Piaţa Romană, unde a cerut să fie tuns înainte de Sărbătorile de Paşti, plătind pentru servicii 60 lei plus bacşiş.

141 afișări
Imaginea articolului Boc s-a tuns pentru Paşte la un salon de lux din Piaţa Romană, unde a plătit 60 lei plus bacşiş

Boc s-a tuns pentru Paşte la un salon de lux din Piaţa Romană, unde a plătit 60 lei plus bacşiş (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Maşina oficială a primului-ministru a staţionat într-o parcare administrată de Primăria Capitalei, iar taxa de parcare, de 1,5 lei/ora, a fost plătită personal de şeful Guvernului.

El şi-a petrecut apoape o oră în salonul de lângă Piaţa Romană, timp suficient pentru un tuns şi spălat, astfel încât să arate cât mai bine cu prilejul Sărbătorilor de Paşte.

Tarifele percepute de salon sunt de 40 lei pentru tuns şi 20 lei pentru spălat.

Întrebat de MEDIAFAX unde îşi va petrece Sărbătorile de Paşte, premierul Boc a declarat la ieşirea din salon că nu a luat încă o decizie.

El a mers apoi într-un centru comercial, pentru a cumpăra cadouri familiei, surse oficiale afirmând că Boc se va afla de Paşte la Cluj-Napoca şi că, probabil, îşi va vizita părinţii la Răchiţele, pentru ca la începutul săptămânii viitoare să revină în Capitală.

În urmă cu un an, premierul Boc afirma că există situaţii în care află probleme importante în discuţii la frizerie sau la sala de fitness, care sunt uneori valorificate în şedinţele de guvern.

(Serviciul FOTO al agenţiei MEDIAFAX vă pune la dispoziţie imagini)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici