Boc şi-a angajat şoferul în postul de consilier personal

Premierul Emil Boc şi-a angajat şoferul de la Partidul Democrat Liberal, Marius Buzea, în postul de consilier personal în cadrul Cancelariei, la Cabinetul primului-ministru, decizia de încadrare fiind semnată în urmă cu aproximativ o lună.

55 afișări
Imaginea articolului Boc şi-a angajat şoferul în postul de consilier personal

Boc şi-a angajat şoferul în postul de consilier personal

Anterior numirii lui Emil Boc în funcţia de premier, Buzea era salariat al PDL, în atribuţiile sale de serviciu figurând şi conducerea autovehiculului preşedintelui PDL.

În declaraţia de avere, Marius Buzea precizează că a lucrat în ultimul an la Partidul Democrat, de unde a încasat un venit anual de 9.750 lei.

Premierul Emil Boc a decis recent ca numărul de posturi al Cancelariei să fie diminuat de la 304 la 167 locuri, în contextul reducerii cheltuielilor de personal.

Şeful Cancelariei premierului a început, marţi, discuţiile cu reprezentanţii angajaţilor privind procedura de reorganizare a instituţiei, proces care va impune concedierea unora dintre salariaţi şi detaşarea altor persoane pe posturi vacante din instituţii publice.

Buzea nu a putut fi contactat până la ora transmiterii acestei ştiri.

Citeşte şi:

Boc a angajat-o la propria Cancelarie pe nepoata sa

Boc spune că nu a avut nicio "contribuţie" în angajarea nepoatei sale

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici