FOTO VIDEO  Video Bogaţii lumii, noapte de pomină, cu o mega-petrecere la Castelul Bran. Înainte, invitaţii au avut parte de o cină festivă. Costume de Halloween: doamnele - elegante, domnii - înfricoşători. Miliardarul Peter Thiel s-a cazat la un hotel din categoria luxury

  • Invitaţii încep să sosească pentru petrecerea de Halloween, fiind întâmpinaţi cu muzică şi şampanie.
  • Spectacolele sunt în pregătire, iar oaspeţii vor fi primiţi „cum se cuvine”, transmit organizatorii.
31738 afișări

Petrecerea de la restaurant s-a terminat, urmează party-ul de la Castelul Bran, unde pe lista invitaţilor se află şi doi cetăţeni români (AICI, detalii)

UPDATE 19:30 Cina festivă a început la ora 18.30 şi se va încheia la ora 20.00, când este programată să înceapă petrecerea la Castelul Bran, unde au loc pregătiri intense

UPDATE 18:45 Invitaţii sosesc la cina festivă. Costumaţiile sunt în tot cu momentul: doamnele - elegante, domnii - înfricoşători

UPDATE 18:00 Meniul de la cina festivă

UPDATE 17:00 În Braşov, cei mai importanţi participanţi la eveniment au fost cazaţi la Kronwell, Qosmo si Schuster. Iar alţii, în Bran, la diverse hoteluri şi vile de lux

Kronwell este unul dintre principalele hoteluri în care s-au cazat oaspeţii principali. Hotelul este renumit pentru saltelele înalte, de tip american, create special ca, indiferent de mişcările partenerului, să nu fii deranjat şi să ai un somn odihnitor (FOTO jos, imagine din cameră)

Este unul dintre cele mai premiate hoteluri din ţară la categoria luxury. Mocheta este pufoasă şi oferă un confort la păşire datorită unui strat special.

Peter Thiel şi partenerul său sunt cazaţi la Kronwell.

UPDATE 16:20 Limuzinele care vor căra VIP-urile la castelul lui Dracula

UPDATE 15:20 Buzele care vor atrage atenţie

 

UPDATE 14:40 Cum vor fi machiate vedetele diseară

 
Dupa aceste schiţe, obşinute de Aleph News, vedetele ce participă duminică seară la petrecerea privată vor fi machiate în funcţie de costumele pe care le-au ales.
 
 
UPDATE 12:50 Invitaţii continuă să sosească. La Prato, cei care au ajuns deja au fost serviţi cu Prosecco, apoi cu smoothie-uri. Le-au fost servite platouri cu prosciutto, alţii au preferat paste sau cartofi la cuptor.
 
UPDATE 12:00 Petrecerea privată dată, conform presei din România, de către de Elon Musk (deşi nu se ştie dacă el va participa), a devenit prilej pentru meme-uri savuroase.
 
Va fi o mega-petrecere de Halloween la Castelul Bran din România, unde sunt invitaţi miliardari şi vedete de la Hollywood, cofondatorii Google, Larry Page şi Sergey Brin, sau fondatorul PayPal Peter Thiel. 
 
La evenimentul privat de duminică seară, de la Bran, vor fi prezenţi oameni cu averi de peste un trilion de dolari. Este vorba despre aniversarea lui Ken Howery, partener la PayPal cu Elon Musk.
 
 
Amplasat în Pasul Rucăr-Bran, la 30 km de Braşov, Castelul Bran este unul dintre cele mai emblematice şi cunoscute monumente din România, căci acesta i-a adus reputaţia Transilvaniei ca locul de naştere al legendei lui Dracula. 
 
Julia Sandstrom, actriţă şi DJ, se află deja la Braşov. Nu sunt dovezi că Musk şi Jolie ar fi în România şi ar participa la petrecere.
 
O avocată invitată la eveniment arată pe Twitter peisajul mirific cu munţii României. „Din Bucureşti, spre Braşov şi Bran. Voi petrece Halloween-ul sus, în Munţii Transilvaniei. Nu m-am gândit vreodată că voi vedea Castelul Bran în realitate”.   
 
 
Singurul român invitat este Ovidiu Toma, CEO la CryptoDATA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici