Bombardamentele ruseşti au ucis o femeie în vârstă şi au rănit cinci persoane în Ucraina

Bombardamentele şi raidurile ruseşti cu rachete au ucis luni o femeie şi au rănit alte cinci persoane în regiunile Herson şi Odesa din sudul Ucrainei, au anunţat oficiali ucraineni.

126 afișări
Imaginea articolului Bombardamentele ruseşti au ucis o femeie în vârstă şi au rănit cinci persoane în Ucraina

Bombardamentele ruseşti au ucis o femeie în vârstă şi au rănit cinci persoane în Ucraina

Rachetele au avariat dimineaţa o clădire administrativă şi echipamente la un şantier naval din regiunea Odesa, situată la Marea Neagră, au declarat procurorii locali, adăugând că patru muncitori au fost răniţi, conform Reuters.

"Atacul a provocat un incendiu, care a fost stins rapid de salvatorii noştri", a declarat guvernatorul regional din Odesa, Oleh Kiper, într-o postare pe Telegram.

Imaginile publicate de biroul procurorilor din Odesa arată un crater al exploziei, clădiri cu geamuri sparte şi două vehicule distruse.

O femeie în vârstă de 85 de ani a fost ucisă în bombardamentele intense din timpul nopţii asupra oraşului Herson, a declarat pe Telegram Roman Mrochko, şeful administraţiei militare a oraşului.

"În cartierul central al oraşului, au fost lovite clădiri înalte şi una dintre instituţiile sociale", a adăugat Mrochko.

El a declarat că atacul a provocat un incendiu şi a rănit un rezident, postând o înregistrare video care arată camere arse cu pereţi şi tavane prăbuşite, ferestre sparte şi grămezi de deşeuri de construcţie.

Ulterior, Rusia a atacat cu rachete periferia oraşului Zaporojie, distrugând o instalaţie de infrastructură socială, a declarat guvernatorul regional Iuriy Malashko pe Telegram.

Atacurile au urmat unor tentative de atacuri cu drone ruseşti în sudul, centrul şi nordul Ucrainei. Armata de la Kiev a declarat că apărarea aeriană a distrus toate cele 12 drone şi două rachete lansate împotriva regiunilor Mikolaiv, Herson, Kirovohrad, Cherkasy, Zhytomyr, Khmelnytskyi şi Dnipro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucraina,
victime,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici