Botoşani: 80 de tone de îngrăşământ depozitat ilegal, lângă o şcoală

Poliţiştii din Botoşani au descoperit este 80 de tone de îngrăşământ depozitate ilegal într-o curte din comuna Coţuşca, dar şi în apropierea unei şcoli.

622 afișări
Imaginea articolului Botoşani: 80 de tone de îngrăşământ depozitat ilegal, lângă o şcoală

Botoşani: 80 de tone de îngrăşământ depozitat ilegal, lângă o şcoală

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Exploziv şi Substanţe Periculoase Botoşani fac cercetări în două dosare penale privind săvârşirea infracţiunilor de neresepctarea obligaţiei de depozitare a îngrăşămintelor chimice numai în ambalaje şi în locuri protejate.

Din cercetări, a reieşit faptul că vineri, în comuna Coţuşca, au fost depozitate neconform, într-un spaţiu neacoperit şi direct pe sol, atât în curtea unei persoane, cât şi pe un teren care se învecinează cu o unitate de învăţământ.

Pooliţia Botoşani a transmis, sâmbătă, că este vorba de peste 80 de tone de îngrăşământ agricol.

Cercetările în acesst caz continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici