Botoşani: Un bărbat a fost împuşcat în picioare în urma unei reglări de conturi

Un bărbat a fost rănit la picioare după ce a fost împuşcat, sâmbătă seară, pe o stradă din municipiul Botoşani, în apropierea unei unităţi militare, în urma unei reglări de conturi între nepotul victimei şi agresor.

196 afișări
Imaginea articolului Botoşani: Un bărbat a fost împuşcat în picioare în urma unei reglări de conturi

Botoşani: Un bărbat a fost împuşcat în picioare în urma unei reglări de conturi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, a ajuns, sâmbăta seară, la Unitatea de Primiri Urgenţe Botoşani, în stare gravă, după ce a fost împuşcat de mai multe ori în picior.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, se pare că acesta a fost victima unei reglări de conturi între nepotul său, în ajutorul căruia fusese chemat, şi agresor.

Conflictul dintre cei doi tineri a pornit la o benzinărie din municipiul Botoşani, iar unul dintre ei şi-a chemat în ajutor o rudă, respectiv pe bărbatul rănit.

După o urmărire cu maşinile, cei trei s-au reîntâlnit în apropierea unei unităţi militare, iar unul dintre ei a scos un pistol, împuşcându-l pe bărbat în picior, de mai multe ori, apoi a fugit.

"Pacientul prezintă multiple plăgi împuşcate la nivelul membrelor inferioare, cu fractură deschisă în treimea inferioară gambă dreapta, plagă prin împuşcare gambă şi genunchi stâng, cu resturi de corp străin", a declarat un cadru medical de la UPU Botoşani, precizând că bărbatul trebuie supus unei intervenţii chirurgicale.

Poliţia a fost anunţată de medicii spitalului botoşănean.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Botoşani, Daniela Gheorgiescu, suspecţii sunt cunoscuţi, iar cercetările sunt desfăşurate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Ea a precizat că pentru găsirea agresorului au fost organizate filtre atât în judeţ cât şi în judeţele vecine, fiind dat inclusiv în consemn la frontieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici