Bragadiru: Un mort şi şase răniţi, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism

O persoană a murit, iar alte şase au fost rănite, miercuri dimineaţă, în jurul orei 8.00, pe DN 6, în localitatea Bragadiru (Ilfov), unde un microbuz care transporta muncitori s-a ciocnit cu un autoturism ce a intrat pe contrasens.

3 afișări
Imaginea articolului Bragadiru: Un mort şi şase răniţi, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism

Bragadiru: Un mort şi şase răniţi, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism

În urma impactului şi-a pierdut viaţa şoferul autoturismului, iar şase persoane din microbuz au fost rănite, fiind transportate la spital, informează Centrul Infotrafic din Poliţia Română. Cei şase răniţi au fost transportaţi, cu ambulanţele, la Spitalul Universitar Bucureşti.

Traficul rutier în zona accidentului nu a fost afectat, fiind dirijat de agenţi de Poliţie rutieră aflaţi la faţa locului, precizează sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ilvov, Cristina Goliş, a declarat că în accident au fost implicate trei maşini.

Potrivit acesteia, şoferul unui autoturism BMW a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat pe contrasens, unde a lovit un microbuz care transporta muncitori pe un şantier de construcţii. În urma impactului microbuzul a fost proiectat într-un autoturism Fiat.

Goliş a precizat că nu a fost rănită nicio persoană din autoturismul Fiat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici