Brăila: Un singur drum naţional mai este blocat din cauza zăpezii

Un singur drum naţional din Brăila, care face legătura între acest municipiu şi Râmnicu Sărat, mai era blocat, sâmbătă la prânz, după ce, cu o seară înainte, toate drumurile naţionale şi europene din judeţul Brăila fuseseră închise pe anumite tronsoane, din cauza zăpezii şi a viscolului.

175 afișări
Imaginea articolului Brăila: Un singur drum naţional mai este blocat din cauza zăpezii

Brăila: Un singur drum naţional mai este blocat din cauza zăpezii (Imagine: Mihai Burlacu/Mediafax Foto)

Astfel, potrivit autorităţilor judeţene din Brăila, sâmbătă, la ora 12.00, mai era închis doar drumul naţional între municipiul Brăila şi Râmnicu Sărat, însă la ora actuală drumarii acţionează intens pentru deszăpezire.

"A rămas închis circulaţiei doar DN 22 (Râmnicu Sărat - Gradiştea - Brăila), pe care se lucrează intens cu utilajele de deszăpezire", a declarat Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectiratului de Poliţie al Judeţului Brăila.

Potrivit aceleiaşi surse, se circulă cu dificultate în continuare pe DN 23 între Brăila - Olăneasca şi Focşani, care a fost recent deblocat, pe DE 87 şi DN 2B, pe DN 2B între Brăila şi Buzău, pe DE 584 Brăila - Bărăganu - Slobozia - Urziceni - Bucureşti şi pe Digul Brăila - Galaţi.

Meteorologii au emis însă, sâmbătă, o nouă atenţionare cod galben în zona de sud-est a ţării. Aceasta va intra în vigoare sâmbătă, de la ora 20.00, şi va fi valabilă până duminică, ora 10.00.

Potrivit avertizării meteorologice, se anunţă ninsori şi depunerea unui nou strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare viscolind ninsoarea, în Bucureşti, Brăila, Galaţi, Vrancea, Buzău, Tulcea, Constanţa, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu şi Ilfov.

În judeţul Brăila, traficul fluvial se desfăşoară în condiţii bune, iar bacurile care trec peste Dunăre asigurând legătura cu judeţul Tulcea circulă în condiţii normale în această perioadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici