Brăilean împuşcat în stradă în timpul unei altercaţii

Un brăilean a ajuns la spital după ce a fost împuşcat în stradă, în timpul unei altercaţii, de un alt brăilean.

2 afișări
Imaginea articolului Brăilean împuşcat în stradă în timpul unei altercaţii

Brăilean împuşcat în stradă în timpul unei altercaţii

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila, Mitică M. (34 de ani), din Brăila, a ajuns, sâmbătă seară, la Spitalul de Urgenţă din Brăila cu multiple leziuni pe corp şi o plagă prin împuşcare la piciorul drept. În seara aceleiaşi zile, un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila l-a depistat în trafic pe Ionel Stelică C. (31 de ani).

"În urma controlului, în maşină a fost identificat un pistol cu gaze şi bile de cauciuc, marca Rohn RG 88, calibru 10x22 T, prevăzut cu un încărcător în care se aflau patru cartuşe, unul fiind pe ţeava pistolului. Poliţiştii au stabilit că, în timp ce se aflau la intersecţia străzilor Comuna din Paris cu Deva, între M.Mitică şi C.Ionel Stelică a avut loc o altercaţie, moment în care acesta din urmă i-a aplicat primului mai multe lovituri şi l-a împuşcat în picior cu pistolul, trăgând un cartuş".

Pistolul şi muniţia, deţinute în mod legal de C.Ionel Stelică, au fost ridicate în vederea cercetărilor, iar împotriva acestuia s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, urmând ca lucrătorii de la Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice să ia măsuri de sancţionare contravenţională pentru nerespectarea prevederilor privind regimul armelor şi muniţiei.

Cu doar o zi înainte, respectiv vineri seară, poliţiştii brăileni au mai găsit în torpedoul unui autoturism oprit în trafic un pistol marca "Ekol P23", calibrul 9 mm, prevăzut cu un încărcător în care se aflau două cartuşe cu bile de cauciuc. Proprietarul, Laurenţiu Florinel S. (23 de ani), din Brăila, a declarat că pistolul îi aparţine şi că l-a achiziţionat din Spania, de la un cetăţean argentinian, în urmă cu două luni.

Lui Laurenţiu Florinel S. i s-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor iar pistolul şi muniţia aferentă au fost ridicate în vederea cercetărilor.

Incidentele legate de arme de foc s-au înmulţit în ultima perioadă în Brăila. Doar în ultima săptămână, poliţiştii au găsit trei pistoale furate şi au fost nevoiţi să intervină în centrul oraşului unde avea loc o răfuială cu săbii şi focuri de armă între două clanuri interlope.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici