Braşov: Bărbatul din Codlea care s-a împuşcat cu un pistol artizanal a murit la spital

Bărbatul din localitatea braşoveană Codlea care, marţi dimineaţă, s-a împuşcat în cap cu un pistol artizanal a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, la ora 23.30, la Spitalul Judeţean Braşov, medicii neputând să-i mai salveze viaţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

70 afișări
Imaginea articolului Braşov: Bărbatul din Codlea care s-a împuşcat cu un pistol artizanal a murit la spital

Braşov: Bărbatul din Codlea care s-a împuşcat cu un pistol artizanal a murit la spital (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Bărbatul a fost internat la Terapie Intensivă şi a intrat în operaţie marţi, în jurul prânzului, deoarece avea foarte multe alice în craniu, însă medicii nu au putut să-i salveze viaţa, a declarat Gabriela Drăghici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Braşov.

Nicolae Burlan, din Codlea, în vârstă de 56 de ani, a fost găsit împuşcat în cap cu o armă artizanală, marţi dimineaţă, după ce ar fi încercat să se sinucidă, fiind transportat la Spitalul Judeţean Braşov pentru a fi operat.

Bărbatul a fost găsit împuşcat în cap, în locuinţa sa, marţi dimineaţă, în jurul orei 09.40, de către fiul său. Acesta a anunţat imediat Poliţia, iar din primele verificări a reieşit că este vorba despre o tentativă de sinucidere, deşi primele informaţii arătau că victima ar fi fost împuşcată de o altă persoană, pe stradă, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-şef Liviu Naghi.

Nicolae Burlan lucra ca şofer la o societate din Codlea, iar recent fusese retrogradat ca paznic, la aceeaşi firmă, deoarece ar fi avut probleme cu alcoolul. Potrivit unui coleg de serviciu al victimei, din această cauză bărbatul era foarte deprimat în ultima perioadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici