Braşov: Plângere pentru calomnie împotriva patronului casei de schimb jefuite

Sportivul Nicu Dascălu şi patronul unei firme de pază din Braşov, Paul Enache, au depus, marţi dimineaţă, plângere penală pentru calomnie împotriva lui Valentin Candidatu, patronul casei de schimb valutar unde a avut loc atacul armat de joi seară, soldat cu doi morţi şi un rănit grav.

113 afișări
Imaginea articolului Braşov: Plângere pentru calomnie împotriva patronului casei de schimb jefuite

Braşov: Plângere pentru calomnie împotriva patronului casei de schimb jefuite (Imagine: Mediafax Foto)

"Astăzi (n.r. - marţi) am depus atât eu, cât şi domnul Enache (n.r. Paul Enache, consilier judeţean al PSD şi membru în Comitetul Executiv al PSD Braşov), prin avocatul nostru, la Parchetul Judecătoriei Braşov, o plângere împotriva lui Candidatu pentru calomnie", a declarat, marţi, Nicu Dascălu

Dascălu este campion mondial la Ashihara-Karate, deţinător al titlului european la stilul kyokushin şi multiplu învingător în gale "Local Kombat".

Depunerea unei plângeri împotriva lui Candidatu a fost confirmată şi de către Paul Enache, consilier judeţean al PSD şi membru în Comitetul Executiv al PSD Braşov.

Valentin Candidatu, patronul casei de schimb valutar la care s-a produs atacul armat de joi seară, în care doi oameni au fost împuşcaţi mortal şi un al treilea rănit grav, a declarat că jaful a fost unul comandat şi a vehiculat numele lui Paul Enache şi al sportivului Nicu Dascălu, de la care spune că ar fi primit zeci de ameninţări din partea unor interlopi braşoveni.

Citeşte şi:

Patronul casei de schimb din Braşov: A fost un jaf comandat

Consilierul judeţean Paul Enache îl acţionează în instanţă pe Valentin Candidatu

Nicu Dascălu: Serghei Gorbunov se antrena la o sală aflată exact lângă Poliţie

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici