Braşov: Şapte persoane rănite într-un accident de microbuz

Şapte persoane au ajuns la spital, luni dimineaţă, trei dintre ele în stare foarte gravă, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism, pe DN1, între localităţile Vlădeni şi Perşani, judeţul Braşov.

29 afișări
Imaginea articolului Braşov: Şapte persoane rănite într-un accident de microbuz

Braşov: Şapte persoane rănite într-un accident de microbuz (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit comisarului-şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Braşov, accidentul s-a produs la ora 8.50, la kilometrul 205, când un microbuz Mercedes, care circula dinspre Sibiu spre Braşov, a derapat şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un autoturism Dacia.

În urma impactului au fost răniţi ambii şoferi implicaţi în accident, precum şi cinci pasageri din microbuz, trei dintre victime fiind în stare gravă. Toţi răniţii au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Braşov, a declarat sursa citată.

După accident, traficul în zonă a fost blocat timp de aproximativ o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici