Preşedintele T.A.T.A, Bogdan Drăghici, acuzat că ar fi violat şi agresat sexual un minor, a fost arestat

Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A), Bogdan Drăghici, a primit, miercuri, un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile, fiind bănuit că ar fi violat şi agresat sexual un minor.

2382 afișări
Imaginea articolului Preşedintele T.A.T.A, Bogdan Drăghici, acuzat că ar fi violat şi agresat sexual un minor, a fost arestat

Preşedintele T.A.T.A, B. Drăghici, acuzat că ar fi violat şi agresat sexual un minor, a fost arestat

Iniţial, liderul T.A.T.A (Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor), Bogdan Drăghici, a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, bănuit că ar fi agresat sexual şi violat un minor, au arătat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Acesta ar fi bănuit, de fapt, de mai multe astfel de fapte, una dintre victime fiind chiar fiica sa minoră (Drăghici are mai mulţi copii).

Bogdan Drăghici a fost prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, iar instanţa a încuviinţat solicitarea procurorilor de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

"Soţia domnului Drăghici a făcut plângere penală Protecţiei Copilului pe neglijenţă în serviciu, plângere care s-a clasat. Din anul 2017 se chinuie pentru că acest domn Drăghici avea doi copii în grijă, pe care îi ţinea în casă şi nu îi lăsa să aibă contact cu niciun părinte, INML a făcut o expertiză psihiatrică şi a stabilit că copiii care au stat cu domnul Drăghici până astăzi când a fost arestat, aseară, au fost alienaţi parental. Sunt multe alte aspecte în decursul timpului care s-au întâmplat şi nu s-a luat nicio măsură. Că a fost arestat preventiv acum foarte bine, s-a făcut dreptate. Este foarte complicat acest dosar. Nu e singura plângere formulată împotriva lui Bogdan Drăghici, dacă o să vedeţi pe portal la Judecătoria Sectorului 5 e trimis în judecată în penal pe nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorilor. Deci mai este cercetat penal şi în alt dosar. Vă rog să precizaţi că DGASPC nu a luat nicio măsură s-a făcut plângere împotriva DGASPC plângere penală că nu i-a nicio măsură şi s-a clasat acea plângere", a declarat avocatul Mădălina Pană, care o reprezintă pe soţia preşedintelui Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor.

T.A.T.A. este o entitate care, de-a lungul timpului, a militat pentru drepturi egale între mămici şi tătici în familie, iniţiind mai multe acţiuni în acest sens. Câteva dintre aceste acţiuni sunt militarea pentru instituirea Zilei Tatălui sau sesizarea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării în privinţa unor declaraţii sau intenţii ale autorităţilor care ar fi fost defavorabile tăticilor.

Taguri:
drăghici,
arestare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici