BREAKING: Trafic aerian suspendat pe Aeroportul Iaşi

Traficul aerian a fost suspendat, luni dimineţa, din cauza cenţii dense, pe Aeroportul din Iaşi, nicio cursă nereuşind să decoleze sau să aterizeze.

3246 afișări
Imaginea articolului BREAKING: Trafic aerian suspendat pe Aeroportul Iaşi

BREAKING: Trafic aerian suspendat pe Aeroportul Iaşi

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional Iaşi au decis să suspende traficul aerian luni, din cauza ceţii dense şi a vizibilităţii reduse. Nicio aeronavă nu a aterizat şi nu a decolat, cursele fiind în întârziere.

„Traficul este suspendat din cauza ceţii. Nu se poate ateriza şi decola deocamdată”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Elena Troia, purtător de cuvânt Aeroportul Iaşi.

În acest moment patru aeronave care urmau să aterizeze la Iaşi de la Bologna, Catania şi două de la Otopeni nu au putut face acest lucru.

Alte două curse, de la Iaşi spre Timişoara şi spre Otopeni sunt suspendate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici