Brigada Rutieră atenţionează şoferii cu privire la marşul Colectiv de miercuri seară

Brigada Rutieră anunţă că miercuri seară va fi organizat un marş pentru a marca 4 ani de la tragedia Clubului Colectiv, care va începe la ora 18:30 din Parcul Unirii din Capitală. Poliţiştii recomandă şoferilor să circule cu prudenţă şi să evite deplasarea în zonă.

1121 afișări
Imaginea articolului Brigada Rutieră atenţionează şoferii cu privire la marşul Colectiv de miercuri seară

Brigada Rutieră atenţionează şoferii cu privire la marşul Colectiv de miercuri seară

Miercuri seară vor fi organizate activităţi în memoria victimelor de la Clubul Colectiv, în cadrul unui eveniment numit „4 Ani de la Colectiv”.

Brigada Rutieră informează că evenimentul se va derula după următorul program:

- între orele 18.30 - 19.30, adunarea participanţilor în Parcul Unirii, pe trotuarul dinspre Magazinul Unirea;

- între orele 19.30 - 20.30, marş comemorativ pe traseul: Parc Unirii (trotuarul dinspre magazinul Unirea), traversarea intersecţiei Bd. I.C. Brătianu cu Bd. Unirii – Pod Şerban Vodă – Splaiul Unirii – Str. Bucur – Piaţa Bucur.

- între orele 20.30 - 23.00, activităţi comemorative în Piaţa Bucur.

„Solicităm conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să evite deplasarea în zonă şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri”, informează Brigada Rutieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici