Brigitte García, cel mai tânăr primar din Ecuador, a fost asasinată

Trupul ciuruit de gloanţe a fost găsit în interiorul unei maşini.

817 afișări
Imaginea articolului Brigitte García, cel mai tânăr primar din Ecuador, a fost asasinată

Brigitte García, primarul oraşului de coastă San Vicente, din Ecuador, a fost ucisă prin împuşcături, a anunţat ieri poliţia locală, care i-a găsit cadavrul.

Crima s-a produs în apogeul stării de urgenţă, aflată în vigoare în ţară din ianuarie, în urma haosului dezlănţuit de bandele de traficanţi de droguri, care au provocat în jur de 20 de morţi, explozii pe străzi, răpiri temporare ale funcţionarilor închisorii şi atacul armat asupra unui canal de televiziune care transmitea în direct.

García a fost găsită în interiorul unui vehicul împreună cu un alt cadavru, au declarat autorităţile pe reţelele de socializare. Cealaltă victimă ar fi Jairo Loor, directorul de comunicaţii municipal.

Politicianul în vârstă de 27 de ani era considerat cel mai tânăr primar al naţiunii şi a fost membru al mişcării Revoluţia cetăţenilor, aparţinând fostului preşedinte Rafael Correa, care a fost la guvernare din 2007 până în 2017.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici