Bucureşteanul acuzat că a încercat să-şi omoare soţia cu mercur, arestat preventiv

Bucureşteanul acuzat că a încercat să-şi omoare soţia, cu care se afla în proces de divorţ, punându-i mercur în ţigări a fost arestat preventiv, după ce Tribunalul Bucureşti a emis un mandat pentru 15 zile pe numele acestuia.

20 afișări
Imaginea articolului Bucureşteanul acuzat că a încercat să-şi omoare soţia cu mercur, arestat preventiv

Bucureşteanul acuzat că a încercat să-şi omoare soţia cu mercur, arestat preventiv (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

Bărbatul a fost reţinut, vineri, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, care au cerut instanţei arestarea lui, după ce anchetatorii au stabilit că a încercat să îşi omoare soţia.

Elisabeta M., în vârstă de 39 de ani, a anunţat Poliţia, în 10 martie, că îl bănuieşte pe soţul ei, Adrian M., în vârstă de 50 de ani, că i-a pus ceva în ţigări. Ea a dus la Secţia 25 Poliţie un pachet cu ţigări pe care l-a găsit pe masa din bucătărie, care conţinea 18 ţigarete, din care două erau ambalate separat, dar care proveneau din acelaşi pachet. Femeia şi-a dat sema că ceva este în neregulă în momentul în care a vrut să-şi aprindă o ţigară şi a observat că aceasta este neobişnuit de grea.

Reclamaţia Elisabetei M. a fost înaintată Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, dosarul fiind înregistrat în evidenţele cauzelor penale la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti - Secţia de Urmărire Penală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici