Bucureştenii vor putea lua lecţii gratuite de mers pe bicicletă, în parcul Crângaşi

Bucureştenii vor putea lua lecţii gratuite de mers pe bicicletă timp de trei zile, în parcul Crângaşi din sectorul 6, iniţiativa urmărind promovarea ciclismului urban ca metodă alternativă de transport şi a unui stil de viaţă sănătos, prin sport şi mişcare.

727 afișări
Imaginea articolului Bucureştenii vor putea lua lecţii gratuite de mers pe bicicletă, în parcul Crângaşi

Bucureştenii vor putea lua lecţii gratuite de mers pe bicicletă, în parcul Crângaşi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Lecţiile sunt programate vineri, 28 septembrie, în intervalul 16.30-19.00, sâmbătă, 29 septembrie, între orele 10.00 şi 13.00, şi duminică, 30 septembrie, de la 16.30 la 19.00, informează Primăria Sectorului 6.

Acţiunea are şi scopul de a educa bicicliştii în spiritul siguranţei la deplasare. De asemenea, participanţilor le vor fi explicate, prin sesiuni distincte de training, cunoaşterea şi aplicarea regulilor de igienă referitoare la igiena echipamentului, precum şi formarea şi exersarea unor deprinderi de îngrijire şi ocrotire a mediului înconjurător, în vederea educării unei atitudini pozitive faţă de tot ceea ce ne înconjoară, precizează sursa citată.

Lecţiile sunt organizate de Asociaţia "O şansă pentru viitor", cu sprijinul Primăriei Sectorului 6 şi al Centrului Cultural European. Pentru a participa la eveniment, doritorii trebuie să se înscrie pe site-ul oficial www.burtajos.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici