Bucureşti: Peste 2.800 de locuri la licee şi şcoli profesionale, pentru a doua repartizare

Peste 200 de locuri în licee şi peste 2.600 de locuri în şcoli de arte şi meserii sunt disponibile în Capitală la a doua repartizare computerizată, pentru care înscrierile încep luni, potrivit Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

352 afișări
Imaginea articolului Bucureşti: Peste 2.800 de locuri la licee şi şcoli profesionale, pentru a doua repartizare

Bucureşti: Peste 2.800 de locuri la licee şi şcoli profesionale, pentru a doua repartizare

Conform procedurilor şi calendarului de organizare şi desfăşurare a admiterii în învăţământul liceal şi profesional, pentru anul şcolar 2008/2009, aprobat prin ordin de ministru, în perioada 30 iunie-8 iulie are loc completarea fişelor cu opţiuni pentru etapa a II-a a admiterii computeriazate.

Completarea fişelor cu opţiuni va fi realizată de absolvenţii claselor a VIII-a care nu au luat parte la prima etapă a admiterii computerizate, precum şi de către candidaţii nerepartizaţi după prima etapă, din Bucureşti şi din alte oraşe.

Conform datelor oferite de Comisia municipală de admitere, în Bucureşti, pentru a II-a etapă a repartizării computerizate, există 212 locuri libere pentru liceu, din care 121 la liceele în care se susţin probe de aptitudini şi de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă, şi 2.615 locuri pentru şcolile de arte şi meserii.

Candidaţii care nu îşi depun dosarele de înscriere, în perioada 30 iunie-8 iulie, sunt consideraţi retraşi, iar locurile corespunzătoare sunt declarate neocupate şi vor fi utilizate pentru rezolvarea cazurilor speciale de către Comisia de Admitere a Municipiului Bucureşti. Aceşti candidaţi vor fi repartizaţi de Comisia de Admitere a Municipiului Bucureşti, pe locurile rămase libere, după rezolvarea cazurilor speciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici