Bucureşti: Trei persoane lovite de trăsnet, copaci căzuţi, câteva străzi inundate în urma furtunii - VIDEO

Doi bărbaţi şi o femeie au fost loviţi de trăsnet şi au fost transportaţi la spital, unul fiind în stare gravă, mai mulţi copaci au căzut şi câteva străzi au fost inundate în urma furtunii care a avut loc, marţi seară, în Capitală.

140 afișări
Imaginea articolului Bucureşti: Trei persoane lovite de trăsnet, copaci căzuţi, câteva străzi inundate în urma furtunii - VIDEO

Bucureşti: Trei persoane lovite de trăsnet, copaci căzuţi, câteva străzi inundate în urma furtunii (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, pentru MEDIAFAX, că o femeie şi un bărbat, în vârstă de 23 şi, respectiv, 25 de ani, aflaţi în zona malului Dâmboviţei în timpul furtunii au fost loviţi de trăsnet.

Comisarul Ciocan a mai spus că pe străzile Emil Racoviţă, din Sectorul 4, Alexandru Donici, din Sectorul 2, Popa Tatu şi Luterană, din Sectorul 1 au căzut câţiva copaci, patru maşini parcate fiind avariate.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că femeia şi bărbatul loviţi de trăsnet în timp ce se aflau pe malul Dâmboviţei sunt conştienţi, dar au o uşoară suferinţă neurologică, ambii fiind duşi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Ea a precizat că bărbatul are un edem la ceafă, iar femeia şi-a pierdut conştienţa pentru o scurtă perioadă de timp, ambii fiind în stare bună.

Alis Grasu a mai spus că un alt bărbat a fost lovit de trăsnet, starea acestuia fiind gravă. Ea a adăugat că bărbatul a fost preluat de o ambulanţă SMURD şi dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Video stirileprotv.ro

Câteva străzi au fost inundate în urma furtunii din Capitală, echipajele Apa Nova intervenind cu 15 utilaje pentru evacuarea apei de pe carosabil.

Purtătorul de cuvânt al Apa Nova, Epsică Chiru, a declarat, pentru MEDIAFAX, că echipajele societăţii au intervenit în special pe străzi din Sectorul 2.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a solicitat societăţii Apa Nova să scoată de urgenţă toate utilajele în teren, pentru a strânge apa de pe carosabil. Municipalitatea a precizat, într-un comunicat de presă, că zonele unde volumul de precipitaţii a fost cel mai ridicat sunt Colentina, Tineretului şi Splaiul Independenţei.

Purtătorul de cuvânt al RATB, Mihai Vlădărău, a spus că în urma furtunii au fost mici probleme de trafic, însă acestea au fost rezolvate în scurt timp. Astfel, circulaţia a fost oprită pentru scurt timp pe linia de tramvai de pe Bulevardul Pache Protopopescu, unde s-a acumulat apă pe drum, precum şi pe linia autobuzelor 133, unde a căzut un copac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici