„Bucuria asfaltului”: Cum reacţionează un bărbat din Bacău care vede pentru prima dată asfalt pe strada sa | VIDEO

O înregistrare realizată în comuna Horgeşti din judeţul Bacău a devenit virală după ce cel care a postat-o pe Facebook a surprins imagini cu un bărbat care se aşează în genunchi şi sărută asfaltul proaspăt.

10278 afișări
Imaginea articolului  „Bucuria asfaltului”: Cum reacţionează un bărbat din Bacău care vede pentru prima dată asfalt pe strada sa | VIDEO

„Bucuria asfaltului”: Cum reacţionează un bărbat din Bacău care vede pentru prima dată asfalt pe strada sa

Persoana care a postat imaginile pe Facebook şi-a intitulat postarea „Bucuria asfaltului”.

Pe filmare se vede cum un bărbat se aşează în genunchi, îşi face cruce de mai multe ori şi sărută asfaltul proaspăt. În timp ce face asta, bărbatul mulţumeşte de mai multe ori „doamnei Luminiţa”. Pe filmare se aud vecinii bărbatului care râd de gestul acestuia.

Cei care comentează postarea susţin că imaginile au fost surprinse în comuna Horgeşti din judeţul Bacău.

Persoana care a postat imaginile pe Facebook revine apoi cu o nouă postare, în care acelaşi drum apare denivelat, plin de gropi şi de apă. „Revin cu această postare în urma comentariilor răutăcioase de la videoclipul <bucuria asfaltului>. Facei o comparaţie între drumul de anul trecut şi cel de acum. Ce spuneţi, are omul dreptul de a se bucura?”, comentează acesta.

Comuna Horgeşti se află la 30 de kilometri de oraşul Bacău.

 

 

Taguri:
asfalt,
băcăuan,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici