Budăi, discuţii cu Dăncilă despre fetiţa din Mehedinţi: Am cerut ca un specialist să vadă copilul

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a precizat că luni va avea o discuţie cu Viorica Dăncilă despre cazul fetiţei de la Mehedinţi, pentru a -i prezenta premierului date noi cu privire la situaţia minorei. Budăi mai spune că un asistent social va vizita, marţi, copilul.

350 afișări
Imaginea articolului Budăi, discuţii cu Dăncilă despre fetiţa din Mehedinţi: Am cerut ca un specialist să vadă copilul

Budăi, discuţii cu Dăncilă despre fetiţa din Mehedinţi: Am cerut ca un specialist să vadă copilul

„Merg spre Guvern să prezint, aşa cum am promis, (...) las un raport intermediar de evoluţie a cazului de la declararea copilului adoptabil până acum. Avem chiar şi informaţii de ultimă oră de azi de dimineaţă. Echipele noastre sunt în control atât la Dolj, cât şi la Mehedinţi, avem câteva elemente noi, ne prezentăm doamnei prim ministru”, a declarat Marius Budăi, potrivit Antena3.

Ministrul a subliniat că nu poate preciza dacă minora a fost văzută de un psiholog.

„Noi am ţinut legătura zilele astea cu familia, a acceptat să ţină legătura cu noi. Am solicitat ca mâine de dimineaţă (marţi dimineaţă, n.r.) un specialist din cadrul Asistenţei Sociale să vadă copilul”, a mai spus Budăi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici