Bugetul MDRT pe 2012, adoptat de plenul reunit al Parlamentului

Plenul comun al Senatului şi Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, cu 170 voturi "pentru" şi 71 "împotrivă", bugetul pe 2012 al Ministerului Dezvoltării, niciunul din cele aproape 4.000 de amendamente ale opoziţiei nefiind acceptat.

88 afișări
Imaginea articolului Bugetul MDRT pe 2012, adoptat de plenul reunit al Parlamentului

Elena Udrea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Bugetul pe 2012 al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului este de 3.451.889.000 lei, din care 253.155.000 lei pentru cheltuieli de personal şi 193.328.000 lei cheltuieli cu bunuri şi servicii.

Niciunul dintre cele 3.800 de amendamente depuse de opoziţie, respinse de comisiile de buget-finanţe, nu a fost adoptat în plen.

Parlamentarii PSD şi PNL nu şi-au susţinut toate amendamentele respinse, doar câteva zeci dintre acestea fiind votate şi respinse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici