Bugetul Ministerului Agriculturii pe 2012, adoptat de plenul Parlamentului

Plenul reunit al Camerei şi Senatului au adoptat, marţi, bugetul pe 2012 al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, în sumă de 14.977.561.000 lei, mai mic cu aproape 6% faţă de 2011.

223 afișări
Imaginea articolului Bugetul Ministerului Agriculturii pe 2012, adoptat de plenul Parlamentului

Bugetul Ministerului Agriculturii pe 2012, adoptat de plenul Parlamentului (Imagine: Calin Cosmaciuc/Arhiva Mediafax foto)

Bugetul MADR dispune, la capitolul cheltuieli de personal, de 301.057.000 lei, pentru cheltuieli cu bunuri şi servicii alocându-se suma de 153.450.000 lei.

Bugetul MADR a fost adoptat cu 187 voturi "pentru" şi 61 voturi "împotrivă", niciunul dintre cele aproximativ 50 de amendamente respinse de comisiile de buget-finanţe neîntrunind voturile necesare pentru a fi adoptate.

A fost adoptat un amendament al puterii, propus de Comisia de buget, pentru corelarea unor sume din diverse anexe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici