Bulgaria deschide anul turistic 2021. Ce ţări sunt căutate de turiştii români pentru vacanţă

Cererea pentru vacanţe la schi în Bulgaria a crescut constant după ieşirea ţării din lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat şi mulţi turişti fac rezevări de pe o zi pe alta, astfel că vecinii de la sud de Dunăre au declarat deschis anul turistic 2021.

1166 afișări
Imaginea articolului Bulgaria deschide anul turistic 2021. Ce ţări sunt căutate de turiştii români pentru vacanţă

Bulgaria deschide anul turistic 2021. Ce ţări sunt căutate de turiştii români pentru vacanţă

Bulgaria este destinaţia cu care a început anul turistic 2021, dar în lunile următoare sunt anunţate disponibilităţi turistice în România, Egipt, Dubai, Turcia, Republica Dominicană, Zanzibar, anunţă Hello Holidays.

Reprezentanţii operatorului de turism spun că începerea campaniei de imunizare a populaţiei se simte în vânzările agenţiei organizatoare, încă din primele zile ale anului fiind făcute mai multe rezervări pentru vacanţe în Dubai, Egipt, Turcia, Grecia şi Bulgaria pentru lunile de vară şi toamnă.

Cele mai multe rezervări pentru Bulgaria au fost făcute, până acum, pentru jumătatea lunii ianuarie şi perioada vacanţei intersemestriale a elevilor, 30 ianuarie – 7 februarie.

Pentru vacanţa la schi în Bansko, tariful este de 19 euro/persoană/noapte la un hotel de trei stele cu mic dejun şi 23 de euro/persoană/noapte, la un hotel de patru stele.

În Borovets tariful este de 35 de euro/persoană/noapte, la un hotel de patru stele cu demipensiune, iar în Pamporovo, 27 de euro/persoană/noapte, la un hotel de patru stele cu demipensiune.

La cererea turiştilor, oferta poate include şi permisul pentru teleferic şi echipamentul de schi.

În telecabinele dezinfectate periodic au voie numai patru persoane, ori familii de maximum şase persoane.

De asemenea, în hoteluri sunt deschise centrele SPA, în care turiştii se pot relaxa după o zi petrecută pe pârtie.

Tour-operatorul spune că cea mai solicitată destinaţie în ultimele luni, Turcia, are programe care încep în februarie. Este vorba de circuitele consacrate, Ziua Îndrăgostiţilor la Istanbul, Istanbul şi Comorile Orientului, dar şi de programe noi cu avionul şi autocarul în Capadoccia şi Antalya, Coasta Lycia şi Antalya, Turcia de Sud - Est, Turcia de Nord - Est, Istanbul – Coasta Mării Negre.

Programele au o durată de la şase la 10 zile şi au tarife care pornesc de la 174 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici