Bunicul Luizei a fost externat la cerere: „Pe semnătură am ieşit. Vreau să fiu alături de fiica mea”/ O va însoţi pe mama Luizei la DIICOT

Bunicul Luizei a fost externat duminică, la cererea sa, în baza unei semnături, motivând că vrea să fie alături de fiica sa, Monica Melencu. Bărbatul a mai spus că o va însoţi pe mama Luizei la Bucureşti pentru a i se preleva probele biologice.

390 afișări
Imaginea articolului Bunicul Luizei a fost externat la cerere: „Pe semnătură am ieşit. Vreau să fiu alături de fiica mea”/ O va însoţi pe mama Luizei la DIICOT

Bunicul Luizei a fost externat: Pe semnătură am ieşit. Vreau să fiu alături de fiica mea

„Pe semnătură am ieşit. Vreau să fiu alături de fiica mea, să aflăm adevărul. Acele fete (Alexandra şi Luiza, n.r.) au fost clar traficate. Vrem să nu mai fim minţiţi, înşelaţi, să nu mai fim induşi în eroare. Să vedem cum se comportă cu noi mâine (luni – n.r.)”, a spus bunicul Luizei, după externare.

Bărbatul a spus că este mai liniştit acum pentru că se află alături de fiica sa, Monica Melencu, în momentele dificile.

„Vom merge împreună (la Bucureşti pentru prelevarea probelor biologice, n.r.) indiferent ce s-ar întampla. Vrem să aflăm adevarul, să nu mai fim minţiţi. Acum ma simt bine alaturi de ea (de Monca Melencu,n.r.), pentru ca impreuna suntem o forta si o putere”, a mai spus acesta.

„Pacientul a solicitat externarea azi la.ora 11.47. A părăsit clinica de cardiologie pe semnătura. Avea tensiunea 16 la externare. A plecat cu tratament medicamentos fiind un pacient hipertensiv cronic. Valorile tensiunii arteriale pot creste având un n vedere factorii de stres la care este supus”, a declarat pentru MEDIAFAX Cristina Geormaneanu, purtătorul de cuvânt al SJU Craiova.

Monica Melencu, mama Luizei Melencu a acceptat, sâmbătă, să i se recolteze noile probe ADN.

Vineri seara, mama şi bunicul Luizei au fost duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova cu o ambulanţă pentru victime multiple de la ISU Dolj, după ce anterior au refuzat transportul cu Ambulanţa. Bărbatul a fost internat la secţia Cardiologie.

Taguri:
bunic,
luiza,
melencu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici