Bunicul Luizei Melencu: Am fost contactat de o fată, care a trecut prin aceeaşi situaţie ca Luiza

Familia Luizei Melencu, fata de 19 ani dispărută fără urmă din aprile 2019, susţine că a fost contactată de o tânără care spune că a fost răpită de Gheorghe Dincă. Aceasta ar fi ajuns în casa lui Dincă, unde ar fi întâlnit o altă fată de 12 ani.

743 afișări
Imaginea articolului Bunicul Luizei Melencu: Am fost contactat de o fată, care a trecut prin aceeaşi situaţie ca Luiza

Bunicul Luizei Melencu: Am fost contactat de o fată, care a trecut prin aceeaşi situaţie ca Luiza

Bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache, povesteşte că o tânără l-a abordat, prin mesaje, şi i-a povestit că a fost răpită de Gheorghe Dincă pe o stradă din Caracal, după ce ar fi refuzat să urce în maşina lui. Potrivit bunicului Luizei, tânăra ar fi ajuns în casa lui Gheorghe Dincă, unde ar fi întâlnit o altă copilă, de 12 ani, care ar fi stat acolo mai bine de două luni.

„Am fost contactat de această fată pentru că şi ea a trecut prin aceeaşi situaţie ca şi Luiza, făcând afirmaţia că, mergând pe stradă, a oprit o maşină lângă ea. A întrebat-o unde merge, dacă nu vrea să o ducă la destinaţie. Fata respectivă a refuzat, Dincă s-a dat jos din maşină, i-a pus ceva la gură şi a luat-o şi a pus-o cu forţa în maşină şi a dus-o acasă. Ducând-o acasă, fata mi-a relatat că se mai afla încă o fată acolo”, a spus Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu.

Acesta e convins că fata spune adevărul, chiar dacă n-a depus nicio sesizare la poliţie. Mai mult, bărbatul consideră că mărturia acestei tinere este o dovadă în plus că Gheorghe Dincă nu a ucis-o pe Luiza, nepoata sa.

„Au spus foarte multe lucruri fetele, dar n-am ajuns la finalul discuţiei să-mi spună cum a scăpat din acea casă. Deci, pentru noi e clar, Dincă nu lua fete ca să le omoare. Lua fete ca să... Se ocupa cu trafic de persoane. Le e frică. Vă daţi seama, copii la 14-15 ani, multe au renunţat, au plecat din Caracal datorită ameninţărilor pe care le-au primit din partea lui Dincă sau a presupuşilor complici ai lui Dincă. Au plecat oamenii ca să nu mai aibă probleme şi să nu mai fie traumatizaţi copiii şi deranjaţi de acele telefoane şi ameninţări pe care le tot primeau” , a mai spus Stelian Iordache.

În schimb, Monica Melencu, mama Luizei, spune că are dubii legate de această poveste.

„Nu ştiu ce să cred. Nu ştiu dacă e adevărat. Eu cred că, dacă mi s-ar fi întâmplat asta, m-aş fi dus direct la poliţie sau, dacă poliţia e implicată şi era pe aceeaşi filieră cu Dincă, asta e partea a doua. Dar, dacă era adevărat, nu se ajungea la Caracal, se ajungea la Craiova sau pur şi simplu mai departe. Nu ştiu cât de adevărat ar fi pentru că după ce a răsunat această sittuaţie cu cazul Caracal sunt din ce în ce mai multe persoane care îl acuză pe Dincă. (...) Ce s-a întâmplat în cazul acestor două fete, eu am impresia că este grav, exact cum s-a întâmplat cu Luiza. Că nu e Luiza cu Alexandra, dar ele, ţinând cont că au trecut prin casa lui şi i-a pus acel parfum la nas, acel spray, eu am impresia că era grav, iar tu să declari după nu ştiu cât timp... nu ştiu cât de credibilă este situaţia acestor două fete” , a spus Monica Melencu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici