Bunicul Luizei Melencu: Să-l întrebăm pe preşedinte cu ce drept a fost repus acel nemernic Popescu în drepturi. E la fel de vinovat ca Dincă

Bunicul Luizei Melencu, fata dispărută de mai bine de 8 luni, a spus, joi, că vrea să-l întrebe pe preşedintele Klaus Iohannis cu ce drept a fost repus procurorul Cristian Popescu în drepturi.

4044 afișări
Imaginea articolului Bunicul Luizei Melencu: Să-l întrebăm pe preşedinte cu ce drept a fost repus acel nemernic Popescu în drepturi. E la fel de vinovat ca Dincă

Bunicul Luizei Melencu: Să-l întrebăm pe preşedinte cu ce drept a fost repus acel nemernic Popescu în drepturi. E la fel de vinovat ca Dincă

Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, a spus că vineri vrea să îl întrebe pe preşedintele Iohannis, la întâlnirea programată la Palatul Controceni, cum a fost posibil să fie repus în drepturi procurorul Cristian Popescu, cel care nu ar fi permis poliţiştilor să intre în casa lui Gheorghe Dincă în ziua în care Alexandra Măceşeanu a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

„Vreau să-l întrebăm pe domnul preşedinte cu ce drept acel CSM l-a repus în drepturi pe acel Popescu, când el stătea ca un câine pe lângă... şi acea fată era schingiuită, cerea ajutor. Vrem să ştim cine a îndrăznit, care a fost nesimţitul, că am tot dreptul să fac nesimţit pe acel judecător sau acea judecătoare care l-a repus în drepturi pe acel nemernic de Popescu. Popescu e la fel de vinovat ca Dincă. Exact la fel. Face parte din complicii lui Dincă. Şi nu numai Popescu. Şi comandantul Poliţiei, şi Alexe, Pistol... sunt foarte mulţi. Aici e o încrengătură. Aici, dacă stai şi te uiţi, înţelegi. Au soţia la poliţie, soţul la procuratură, ş.a.m.d. La cin’ să mergi să-ţi facă dreptate? Nu se poate aşa ceva. Trebuie luate măsuri drastice. Poliţia din Caracal trebuie terminată. Trebuie să se ia măsuri”, a declarat Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, aflata astăzi la Caracal, în faţa casei lui Gheorghe Dincă.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul Caracal şi nu ar fi permis poliţiştilor să intre în casa lui Gheorghe Dincă, se poate întoarce la parchet, în urma deciziei de miercuri a Secţiei pentru procurori a CSM, întrunită pentru a discuta cazul lui, după ce Inspecţia Judiciară a început ancheta disciplinară.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că mama Luizei Melencu va fi primită la Palatul Cotroceni, vineri, de către un consilier prezidenţial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici