Burse pentru avocatură, acordate studenţilor la drept din anii terminali din Bucureşti, Iaşi şi Cluj

Studenţii din anii III şi IV ai Facultăţii de Drept din Universitatea Bucureşti, respectiv anul IV al Universităţii A.I.Cuza din Iaşi şi Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj vor primi şi în acest an patru burse în valoare de câte 200 euro lunar, anunţă casa de avocatură "Boştină şi Asociaţii".

138 afișări
Imaginea articolului Burse pentru avocatură, acordate studenţilor la drept din anii terminali din Bucureşti, Iaşi şi Cluj

Burse pentru avocatură, acordate studenţilor la drept din anii terminali din Bucureşti, Iaşi şi Cluj (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Bursele sunt destinate studenţilor are doresc să îşi îndrepte atenţia spre avocatura de business şi acordate pe perioada în care câştigătorul este angrenat în activităţile academice ale universităţii, se arată într-un comunicat.

Temele propuse pentru redactarea lucrărilor, până la jumătatea lunii noiembrie, în scopul obţinerii burselor privesc garanţiile reale şi privilegiile în Noul Cod civil, pentru anul III, şi anularea actelor frauduloase încheiate de debitor în dauna creditorilor din perspectiva Noului Cod civil, a Legii societăţilor comerciale şi a Legii privind procedura insolvenţei.

Aceasta este cea de-a noua ediţie a programului prin care casa de avocatură acordă burse studenţilor.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici