Buzău: 15 drumuri judeţene sunt blocate, iar majoritatea celor naţionale sunt închise

Numărul drumurilor judeţene din Buzău care sunt blocate din cauza zăpezii şi a viscolului puternic a crescut la 15, în timp ce majoritatea drumurilor naţionale care traversează judeţul sunt închise, excepţie făcând DN 10 Buzău - Braşov, tronson pe care se circulă în condiţii de iarnă.

193 afișări
Imaginea articolului Buzău: 15 drumuri judeţene sunt blocate, iar majoritatea celor naţionale sunt închise

Buzău: 15 drumuri judeţene sunt blocate, iar majoritatea celor naţionale sunt închise (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Drumurile închise pe porţiuni sunt:

La ora transmiterii acestei ştiri, alte două drumuri comunale sunt închise, respectiv DC 148, între localităţile Podgoria şi Coţatcu şi DC 120, între localităţile Podgoria, Oraţia şi Pleşeşti.

Situaţii mai dificile se înregistrează în continuare pe:

  • DN2 (E85),

  • DN 22,

  • DN 2C,

  • DN 2B,

  • DN 1 B Buzău -Săhăteni, pe toate aceste tronsoane sute de maşini fiind blocate de zăpada care în unele zone atinge şi un metru şi jumătate.

Zeci de poliţişti sunt mobilizaţi în întreg judeţul pentru a-i informa pe şoferi despre situaţia din trafic, în timp ce numeroase echipaje de deszăpezire, ajutate de jandarmi, pompieri şi militari intervin pentru deblocarea drumurilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici