Buzău: Bărbat internat pentru expertiză psihiatrică după ce şi-a violat mama imobilizată la pat

Un bărbat din judeţul Buzău a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Săpoca pentru expertiză psihiatrică, după ce în noaptea de 7 spre 8 august şi-a violat mama, în vârstă de 77 de ani, bolnavă şi imobilizată la pat de aproape şapte ani.

315 afișări
Imaginea articolului Buzău: Bărbat internat pentru expertiză psihiatrică după ce şi-a violat mama imobilizată la pat

Buzău: Bărbat internat pentru expertiză psihiatrică după ce şi-a violat mama imobilizată la pat

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, în noaptea de 7 spre 8 august, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, din satul Izvorul Dulce, comuna Beceni, a consumat alcool la un bar din apropierea locuinţei sale. Ulterior, bărbatul a mers acasă, unde locuia împreună cu mama sa, bolnavă şi imobilizată la pat de aproape şapte ani, şi a obligat-o pe aceasta să întreţină raporturi sexuale cu el.

A doua zi, bătrâna i-a povestit tot ce s-a întâmplat unei fiice, care a anunţat Poliţia.

”Poliţia a fost sesizată pe 8 august, în jurul orei 11.00, de către fiica bătrânei de 77 de ani. La faţa locului s-a deplasat o echipă de la Poliţia Judeţeană Buzău. În urma discuţiilor cu persoana vătămată, s-a constatat că în noaptea anterioară, în jurul orei 2.00, fiul acesteia a profitat de imposibilitatea de a se apăra şi a întreţinut raporturi sexuale cu bătrâna. Din cercetări a mai rezultat că în 7 august bărbatul a consumat alcool la un bar. Imediat după sesizarea faptei, bărbatul a fost identificat şi internat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca”, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Doiniţa Mihalache.

Bărbatul a fost găsit în locuinţa unui sătean la care acesta muncea cu ziua.

Medicii de la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca urmează să stabilească, în urma unei expertize psihiatrice, dacă bărbatul a avut sau nu discernământ în momentul în care şi-a violat mama.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul a mai avut şi în trecut tulburări de comportament, fiind internat de câteva ori în unitatea spitalicească de la Săpoca.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici