Buzău: Trei morţi şi cinci răniţi grav în urma unui accident petrecut pe DN 2 E 85

Trei persoane au murit, iar cinci au fost grav rănite în urma unui accident pretrecut, luni seară, pe DN 2 E 85, între localităţile buzoiene Mihăilesti şi Limpeziş, trei autoturisme fiind implicate în evenimentul rutier.

63 afișări
Imaginea articolului Buzău: Trei morţi şi cinci răniţi grav în urma unui accident petrecut pe DN 2 E 85

Buzău: Trei morţi şi cinci răniţi grav în urma unui accident petrecut pe DN 2 E 85 (Imagine: Mediafax Foto)

Din primele informaţii, accidentul s-a produs, luni seară, pe DN 2 E 85, în condiţii de ploaie torenţială. Un autoturism Logan înmatriculat în Bucureşti care se deplasa pe DN 2E 85, dinspre Buzău către Bucureşti, a acroşat un alt autoturism Dacia, înmatriculat în Buzău, ce se deplasa în aceeaşi direcţie, după care a pătruns pe contrasens, unde s-a tamponat cu o maşină, marca Opel, înmatriculată în Vaslui.

În urma impactului dintre cele trei maşini, trei persoane care se aflau în autoturismul Dacia Logan au murit, una dintre victime fiind un copil cu vârstă sub doi ani.

De asemenea, şoferul Loganului a fost rănit şi transportat de urgenţă la spital.

În acelaşi eveniment, au mai fost rănite patru persoane din Opel, foarte probabil fiind vorba despre soţ, soţie şi doi copii ai lor, fată şi băiat.

La acest moment, traficul pe şoseaua europeană se desfăşoară alternativ pe un sens de mers, poliţiştii de la Serviciul Rutier aflându-se în zonă pentru cercetări dar şi pentru dirijarea traficului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici