Buzău: Un cioban a murit lovit de trăznet (Video)

Un cioban din localitatea buzoiană Scorţoasa, care marţi seară se afla cu oile la păscut pe un deal, a murit după ce fost lovit de fulger, în timpul unei furtuni, cadavrul său fiind găsit de un localnic.

246 afișări
Imaginea articolului Buzău: Un cioban a murit lovit de trăznet (Video)

Buzău: Un cioban a murit lovit de trăznet (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Buzău, cadavrul ciobanului a fost găsit pe un deal al satului buzoian Beciu din comuna Scorţoasa de către un consătean care a anunţat imediat Poliţia din localitate.

Oamenii legii s-au deplasat imediat în zonă, unde au descoperit că bărbatul de 51 de ani, care se afla cu oile la păscut, a fost lovit de fulger.

Ploi torenţiale însoţite de descărcări electrice s-au înregistrat, marţi seară, şi în zona Râmnicu Sărat, Grebănu fiind cea mai afectată localitate. Aici, drumul comunal 114 şi podeţul care leagă Grebănu de Homeşti au fost inundate şi ulterior acoperite cu aluviuni. Patru curţi şi beciurile unor localnici au fost inundate. Şi în municipiul Rîmnicu Sărat străzile au fost acoperite de ape în urma unei ploi torenţiale care a durat trei sferturi de oră, din cauza debitului ridicat de apă sistemul de canalizare nemaifăcând faţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici