Ca-n filme, la Iaşi. Un şofer beat şi fără permis, somat cu arma, a lovit o maşină de Poliţie în timp ce era urmărit

Un bărbat de 52 de ani, băut şi cu permisul anulat, s-a şicanat în trafic, marţi, cu un alt şofer, atrăgând atenţia poliţiştilor, care au plecat în urmărirea sa. Individul nu a oprit şi a ignorat şi momentul în care un poliţist local a scos arma pe geamul maşinii, lovit, în goana sa, autospeciala.

917 afișări
Imaginea articolului Ca-n filme, la Iaşi. Un şofer beat şi fără permis, somat cu arma, a lovit o maşină de Poliţie în timp ce era urmărit

Ca-n filme, la Iaşi. Un şofer beat şi fără permis, somat cu arma, a lovit o maşină de Poliţie în timp ce era urmărit

Un bărbat de 52 de ani le-a atras atenţia poliţiştilor pentru că se certa cu şoferul unei dube, pe un bulevard din Iaşi, iar maşina sa era parcată prost.

Când poliţiştii l-au rugat să îşi mute maşina, acesta s- urcat la volan şi a plecat în trombă.

Deşi au încercat să îl oprească, cu semnale acustice şi luminoase şi l-au urmărit în trafic, bărbatul a refuzat să oprească.

Până la urmă, s-a oprit într-o maşină de poliţie.

„În jurul orei 15.50, bărbatul de 52 de ani din Iaşi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Neptun, la intersecţie cu strada Dimineţii un bărbat ar fi provocat un eveniment rutier în care a fost implicată o autospeciala de poliţie. În urma impactului nu au rezultat victime omeneşti, iar rezultatul testării cu aparatul a fost peste valoarea legală. A fost condus la o unitate medicală pentru a i se preleva mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei", a declarat Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Potrivit unor surse, la urmărire a participat şi un echipaj de la Poliţia Locală Iaşi, care era în apropiere, iar un poliţist local ar fi scos arma pe geam ca să îl someze, cu câteva clipe înainte de accident.

„Dacă trăgeai, trăgeai, asta e treaba", a spus bărbatul când a fost întrebat de poliţist de ce nu a oprit când a văzut că a scos arma.

Bărbatul avea o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar permisul îi era anulat tot pentru că a condus după ce a băut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
armă,
urmărire,
beat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici