Cadavrul unui bărbat, găsit în Lacul Tăbăcărie din Constanţa

Cadavrul unui bărbat de 42 de ani a fost găsit, sâmbătă dimineaţă, în Lacul Tăbăcărie din municipiul Constanţa, poliţiştii deschizând o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

512 afișări
Imaginea articolului Cadavrul unui bărbat, găsit în Lacul Tăbăcărie din Constanţa

Cadavrul unui bărbat, găsit în Lacul Tăbăcărie din Constanţa (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor, sâmbătă, oamenii legii au fost sesizaţi că în Lacul Tăbăcărie, între Pavilionul Expoziţional şi Satul de Vacanţă, se află cadavrul unui bărbat.

Pentru scoaterea acestuia a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea.

Poliţiştii au reuşit să identifice victima, fiind vorba despre un bărbat de 42 de ani, din satul Rariştea, comuna Ion Corvin, judeţul Constanţa.

Trupul neînsufleţit a fost dus la morga Spitalului Judeţean Constanţa pentru necropsie şi stabilirea cauzei decesului.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici